Om oss

På Auto-Rikt bilskadeverkstad vi prioriterar trygghet, kundnöjdhet och smidighet i varje steg av reparationsprocessen.

AUTO-RIKT BILSKADECENTER

Vi är Auto-Rikt

Välkommen till vår bilskadeverkstad där vi prioriterar trygghet, kundnöjdhet och smidighet i varje steg av reparationsprocessen. Våra skickliga medarbetare är dedikerade till att leverera kvalitetsarbete och tar hand om reparationer för alla märken och modeller av bilar. Vi strävar efter att ge dig en problemfri upplevelse samtidigt som vi säkerställer att din bil är i trygga händer och återställd till sitt bästa skick.

VÄLRENOMMERAD SKADEVERKSTAD

Vår historia

Auto-Rikt öppnade 1986 som en skadeverkstad med extern lackering och har sedan dess stadigt vuxit och utvecklats. År 2000 flyttades verksamheten till större lokaler och antalet anställda
fördubblades. 2013 flyttade man till modernare lokaler och bytte ägare, vilket markerade en ny era för företaget. Den största framstegen skedde 2015 när en egen lackeringsverkstad byggdes, och antalet anställda steg till omkring tio personer. 2021 förvärvade man lokalerna där verksamheten bedrivs. Auto-Rikt är nu en väletablerad och välrenommerad skadeverkstad som samarbetar med alla försäkringsbolag på marknaden. Deras resa visar på envishet, engagemang och vilja att växa och utvecklas, och de fortsätter att vara en viktig del av Arvikas näringsliv och en pålitlig partner för alla som behöver deras tjänster.

MILJÖ OCH HÅLLBARHET

Vårt hållbarhetsarbete

Vi på Auto-Rikt AB strävar efter att minska vår påverkan på miljön genom att reparera och återanvända reservdelar i den utsträckning det tillåts.

Vårt åtagande sträcker sig över hela vårt företag, från ledning till varje anställd, och vi strävar efter att vara en förebild inom bilskadereparationer genom att följa högsta standarder för hållbarhet.

Några av våra tjänster

Skadebesiktning

Vi utför skadebesiktning åt samtliga försäkringsbolag och åt dig som privatkund.

Karosseriereparationer

Vi har kunskap och verktyg för att rikta och reparera det mesta av karosseriskador.

Lackering

Vi använder marknadsledande produkter inom lackering. De är energieffektiva med kvalitet.

Vi hjälper dig med ditt fordon

Vi är specialiserade på bilskadereparationer och allt inom karosseriarbete. Tveka inte att kontakta oss för en värdering av din skada.

Rulla till toppen